Translate

donderdag, december 11, 2014

Beter aarden - breng verandering in je kinesiologisch testen


Elektrische en elektronische componenten kunnen elektromagnetische velden opwekken die andere componenten binnen het apparaat of andere apparaten [en het lichaam] kunnen beïnvloeden. Deze velden kunnen op hun beurt een spanning en een stroom opwekken in andere componenten en dit kan ongewenste gevolgen met zich meebrengen.
[ wiki/Elektromagnetische_interferentie ]

 
We leven constant in een wolk van elektromagnetische straling – In het leven van alledag ontkomen we niet aan de elektromagnetische straling in onze omgeving. We leven constant in een wolk van elektromagnetische straling. In de afgelopen eeuw is de hoeveelheid elektromagnetische straling enorm toegenomen. Deze straling is zowel laag frequent - bijvoorbeeld lampen en huishoudelijke apparaten -, als hoog frequent - bijvoorbeeld zendmasten, mobieltjes en Wi-Fi.
Door fysiek contact te maken met 'aarde' is het makkelijk te meten - met een Voltmeter - wat het effect daarvan is. In mijn omgeving bijvoorbeeld is er een wolk van 11 to 16 Volt. Als ik mij fysiek aansluit op aarding dan valt deze waarde terug naar 0,6 Volt. 

Aarden op de blote huid of 'kunstmatig aarden' – Constant leven met deze 'hoge' waarden heeft consequenties voor het natuurlijk herstellen van je lichaam. Voordat het lichaam aan homeostase van het energieveld op zich kan richten, zal het eerst deze dissonantie moeten herstellen.

Daarvoor heb je twee mogelijkheden:
  1. je maakt direct met je blote huid contact met de aarde,
  2. je maakt kunstmatig contact met de aarde. Met 'kunstmatig aarden' sluit je je direct aan op de 'aarde' in je huis.

Het niet kunnen herstellen van de homeostase brengt diverse klachten voort: slaapproblemen, chronische vermoeidheid en fibromyalgie.
Mijn eigen ervaring is dat een 'aardingsmat' op een gestresst lichaamsdeel werkelijk verlichting geeft van het lichaamsdeel.

Verbeter je kinesiologisch testen. Biedt 'kunstmatig aarden' aan – 'Kunstmatig aarden' doe je door je testpersoon op een contactmat te laten liggen die direct op de 'aarde' van je elektrische installatie is aangesloten. Kun je je voorstellen hoe je kinesiologisch testen een boost kan krijgen door je testpersoon 'kunstmatig te aarden'"? Je biedt het lichaam direct de mogelijkheid om het te 'ontladen'. Dus je kunt direct werken aan het verhogen van het lichaamseigen energieniveau.

©2014-12, Huib Salomons - Practitioner Gespecialiseerde Kinesiologie

Zie ook:
http://www.earthingnederland.nl/
http://www.aardjezelf.com/
http://www.morgenisnu.nl/
http://www.ama-vita.com/.../Earthing/wat en waarom aarden 

Geen opmerkingen: