Translate

zaterdag, november 28, 2009

Zicht op Leefblind | Nu met leren Breien

In opvolging van Woordblind en Leefblind heeft Coby Schasfoort een nieuwe workshop, die heet "Lineair breien in een eindeloos concept met kinesiologie".


Woordblind en Leefblind zijn geesteskinderen van Coby Schasfoort, gebaseerd op Edu-kinesiologie van Paul Dennison

Als deze zin je al niet uitnodigt om dit concept [basisschema] te gaan verkennen, doe het dan en schrijf je in voor de eerstvolgende cursusdatum bij de Hof van Axen. Het leuke van deze workshop is, dat je je ontwikkelingsproces defuseert en tegelijkertijd leert breien.

Defuseren
  • "Defuseren" is een term uit Three In One Concepts, waarbij erkend wordt dat je emoties vastkomen te zitten als de energie te verkrampt is door stress. Te verkrampt om het vrijelijk te laten stromen.
  • "Defuseren" is het resultaat van de gewezen toepassing voor het oplossen van de gefuseerde emotie == defusie.

Het bepalen van de gewezen oplossing is de secundaire notie van het gebruik van de spiertest. De primaire notie is het bepalen van de "gefuseerde emotie": het aanwezig zijn ervan en de mate van stress. Dit is zoals het gaat bij Gespecialiseerde Kinesiologie (en Toegepaste Kinesiologie).

Na deze workshop heb je in basis dat deel van je leven ontstresst, dat aan de basis van je levens staat ... je geboorte en de eerste tijd die daarna volgt.

Als je denkt dat dit niet voor jou van toepassing is, misschien wil je dan alleen maar leren breien, een leuke tijd hebben in gezellige, warme omgeving.

Let op de nieuwe cursusagenda van de Hof van Axen in Aalden.

Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen: