Translate

zondag, juli 05, 2009

Hoe verklaar je Total Weakness

Total Weakness (Totale Zwakte)

"Total Weakness" is een moment in het spiertesten waarbij ALLE spiertesten "Zwak" testen.

Ik ben weer aan het experimenteren geslagen en heb opgemerkt dat ik tegenwoordig regelmatig "Total Weakness" bij het spiertesten kan genereren. En ik heb ook opgemerkt wanneer dat gebeurt. Body Mind Spirit geeft "Total Weakness" als het lichaam geen issues (problemen) meer heeft die nu opgelost moeten worden. Het is nu tijd voor het Niet-Bewuste wat de aandacht opeist.

Het Bewuste geeft zich gewonnen – Mijn verklaring van "Zwak" testen is in sommige gevallen een moment van overgave van het Bewuste in het moment. In tegenstelling tot het "Geblokkeerd" testen als zijnde het Bewuste dat alles doet om de situatie het hoofd te bieden.

Nu ga ik een stapje verder en ik neem "Totale Weakness" waar. "Total Weakness" geeft aan dat het Niet-Bewuste "gewonnen" heeft, met andere woorden de Body Mind Spirit connectie is overgeschakeld op automatische piloot. En de informatie die nu naar bovenkomt, is informatie die de geteste onder ogen moet zien om daadkrachtig weer in het leven te kunnen staan.

Zodra het probleem is behandeld en "ter tafel gebracht", neem ik weer een normale spiertestverhouding waar. Ja, spiertesten is echt een kunst!

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd: hsalomons.com

Geen opmerkingen: