Translate

donderdag, december 25, 2008

Applied Kinesiology: Synopsis - Zoeken naar boeken met Google

Zoeken naar informatie over Applied Kinesiology

Applied Kinesiology: Synopsis - Zoeken naar boeken met Google

Ik heb een search gedaan op "Applied Kinesiology" en kwam terecht in "Zoeken naar boeken met Google".


Mijn stille wens is iets tegen te komen waar ik nog niet van gehoord heb of over heb gelezen. Daarvoor blijf ik puur en zuiver in mijn zoeken. Maar helaas het is er niet! Dat is ook een van de redenen voor mij dat ik niet écht meer op zoek ben naar cursussen.

Ben ik nu teleurgesteld? -- Nee, want diep in mij weet ik dat ik procedures en werkwijzen zelf kan bedenken. En het leuke is dat de spiertest een goed middel is om neutraal te blijven. Om objectief de weg te vinden in het bos van mogelijkheden dat zich aanbied. Basis hiervoor is dat je vertrouwt op de spiertest en de uitslag die het je mededeelt.

Het bos van Trance -- Zo ben ik op dit moment met het bos van "Trance". Ga daarvoor mee in je gedachten. Voel je zelf liggen op mijn massagetafel. Lichaam ontspannen, geest ontspannen. En dat is goed. Want nu geeft je lichaam dit weer door een totale ontspanning. De spiertest is "algeheel zwak". [Dit is een representatie van de "State" waar wij ... jij en ik ... ons in bevinden. Want wil je dat je client zich ontspant, zul je eerst zélf moeten ontspannen.]

Het werk kan beginnen!! -- We hebben gepraat over hetgeen je bezig houdt, en we hebben wat steekwoorden opgeschreven en we bieden deze woorden aan het Onderbewuste aan. De afspraak is dat de spiertest "sterk" wordt op het punt dat je Onderbewuste wil bespreken. [Dit is ook wel bekend als "Indicatieverandering"]

Lichaamscan spreekt boekdelen -- Een Body Scan zal een andere indicatieverandering geven op het punt waar het Onderbewuste over wil proaten. Als verdere informatie bied ik nu aan "Actueel, Geloofsysteem, Symbolisch". Alweer krijg ik informatie door indicatieverandering. Of anderszins op basis van een afspraak die we ... het Onderbewuste en ik ... hebben gemaakt. Al doende banen we ons een weg in het bos over de weg van mogelijkheden.

Paint the Story!! -- Daniël Whiteside leerde ons dat. Wat niet anders betekent dan het "Vertellen van het verhaal dat Lichaam Gedachten Geest te vertellen heeft". Om dat goed te doen heb je een Stille geest nodig en oefening. Héél veel oefening. Het resultaat is zeer bevredigend, omdat je praat in termen van Lichaam Gedachten Geest en dien overeenkomstig proat je rechtstreeks tot het Onderbewuste. Het Onderbewuste dat nu geen andere keuze heeft dan te veranderen, omdat het erbij betrokken is! En dat is waar het in het kort om gaat in het bos van "Trance".

[Ja, ik stam nog uit een tijd dat wij in de Hof van Axen de mensen van bijvoorbeeld Three in One Concepts, Applied Physiology mochten ontmoeten. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik deze periode heb mogen meemaken. Het is voor mij een soort "Woodstock"-nostalgie.]

Drukpunten -- Ik hoef niet altijd het bos in, want vaak kan ik volstaan met het drukken en vasthouden van punten en het masseren van spieren. Het vervelende ... voor jou op de tafel ... is dat, door die punten aan te raken die Lichaam Gedachten Gesst wil dat aangeraakt wordt, ik vaak zeer pijnlijke plekken aanraak en dat ... wonder boven wonder ... deze punten ook hun geblokkeerde energie verliezen. En dat is waar het in deze methode om gaat!

En dat zijn op dit moment de werkwijzen die ik hanteer in mijn avond-/weekendpraktijk.

Leef,
Orthokin.nl

Geen opmerkingen: