Translate

dinsdag, juli 03, 2007

Verklaring Allergieen - Mens Sana

 

Verklaring Allergieen

...   En zo ontstaat er heel geleidelijk een steeds groter wordende ontsporing van allerlei lichaams- en orgaanfuncties. Onvoldoende aanmaak van het metallothioneine  is hier o.a. het gevolg van.

Metallothioneine heeft, onder vele andere functies, een heel belangrijke functie bij de ontgifting van zware metalen. Ons voedsel bevat vaak al lang niet meer wat het zou moeten bevatten maar door de lekkende darm treden er steeds vaker tekorten op.

En tot voor kort was ik in de praktijk bezig met het behandelen van bijvoorbeeld een vitamine B12 tekort, een te langzaam werkende schildklier of hooikoorts en astma.

Terwijl ik nu steeds vaker m.b.v. de BICOM 2000 vaststel dat er heel veel ziekten zijn waaraan een Post Vaccinaal Syndroom ten grondslag ligt met de hele bovengenoemde negatieve cascade.

Dan is het wel nodig dat ik je uitleg dat de BICOM meting een heel gevoelige test is waardoor ik de afwijkingen in een heel vroeg stadium kan opsporen, zelfs als de patiënt b.v. zelf nog helemaal niet in de gaten heeft dat er sprake is van een (beginnende) allergie. ...

>> Welkom op de website van Mens Sana - Verklaring Allergieen

Geen opmerkingen: