Translate

woensdag, maart 02, 2016

Touch for Health | Apeldoorn eo

Als je denkt aan 'Touch for Health', dan komen direct de associaties '(Gespecialiseerde/Toegepaste) Kinesiologie' en 'spiertesten' naar boven. Touch for Health is de direct afgeleide van Toegepaste Kinesiologie. John F. Thie e.a. brachten dit onder het publiek als een soort EHBO systeem voor niet chiropractors.

Het eerste wat je leert is het fameuze spiertesten. Een mechanisme dat vaardigheid vereist om er iets van te kunnen bakken. Maar goed als je eenmaal de basics onder de knie hebt, komt het andere op je pad. Touch for Health verbindt diverse spiertesten met diverse acupunctuur meridianen. Je maakt kennis met Emotionele Stress Release. Enzovoorts.
Wat leer je in de cursussen? Gedurende de cursussen ontdek je hoe energie werkt en wat meridianen zijn. Belangrijk zijn de spiertesten. Je leert de tweeënveertig spieren testen in relatie tot de veertien hoofdmeridianen. Andere onderdelen zijn onder meerde wet van de vijf elementen, de middag-middernachtwet met de bijbehorende emoties, reactieve spieren, eenvoudige stressrelease, breinintegratie en eenvoudige technieken voor pijnrelease.
- Touch for Health 1 t/m 4,
- Touch for Health Metaforencursus,
- Touch for Health Instructeurscursus.

Voor meer informatie over Touch for Health: zie touchforhealthnederland.nl

Wil je het ondergaan dan zijn onderstaand diverse adressen vermeldt waar je kennis kunt maken met het fenomeen Touch for Health / Spiertesten.


Anje van Boeyen-de Lang | Touch for Health

In de kinesiologie wordt gewerkt met een gezondheidsdriehoek. Deze driehoek is opgebouwd uit de begrippen: structuur, chemie en psyche. Een verstoring aan de ene zijde, beïnvloedt de andere zijden van de driehoek en dus de mens in zijn gehele wezen. [ ... ] © Anje van Boeyen-de Lang
.

Huib Salomons | Orthokin.nl

Ortho Kinesiologie Nederland -- "Orthokin.nl" in het kort. Dit houdt in, dat ik mijn werk (spiertesten en CORRECTIES doen) aanbied, zoals jouw Mind Body Spirit (Denken-Voelen Lichaam Intuïtie-Weten) het mij aangeeft ze te doen! [ ... ] © Huib Salomons.


Charlotte Arts | Leer er maar mee leven

Door deze positieve ervaring ben ik zo enthousiast geworden dat ik me ben gaan verdiepen in NAET. Na het volgen van de vereiste opleidingen en cursussen mag ik mijzelf sinds begin 2008 gecertificeerd NAET-therapeut noemen. [ ... ] © Charlotte Arts.


Ans Wildring | De werking van de hersenen

De hersenen bestaan uit twee gedeelten: een linker- en een rechter hersenhelft. De rechter hersenhelft bestuurt de linkerkant van het lichaam en de linker hersenhelft heeft controle over de rechterkant. [ ... ] © AAns Wildring.


Hans Kneefel | Praktijk Kneefel

Praktijk Kneefel is een praktijk voor lichaamsgeoriënteerde therapie. In mijn ervaring als therapeut ben ik ervan overtuigd geraakt dat:
- het systeem van onderhoud en herstel van de mens in het mentale en het fysieke intelligenter is dan de therapeut [ ... ] © Hans Kneeefel.


Yvonne van Dam | Praktijk Zonnekruid

Praktijk Zonnekruid hanteert methodes die er op gericht zijn het natuurlijk herstel van het lichaam in gang te zetten. Hierbij wordt uitgegaan van de totale mens (holisme) en worden natuurlijke middelen en werkwijzen ingezet om dit proces te ondersteunen en te optimaliseren. [ ... ] © Yvonne van Dam.


A. Wolvers-Fontein | Alles is energie

Sinds 2002 werk ik als orthomoleculair voedingstherapeut en test ik mensen op vitaminen en/of mineralen tekorten. Door middel van manuele spiertesten (Touch for Health) kan ik tekorten aan vitaminen en mineralen opsporen. Met mijn kennis van de orthomoleculaire voedingstherapie kan ik deze tekorten opheffen door de juiste voedingssupplementen voor te schrijven. [ ... ] © A. Wolvers-Fontein.

Geen opmerkingen: